17. okt 2019.

Od danas odbornici primaju 333,33% veću naknadu

Pred početak sednice gradske Skupštine 9. februara akivisti Lokalnog fronta su ispred zgrade Gradske uprave sa transparentima skretali pažnju na probleme sa kojima će se građani Valjeva u narednom period suočiti.

Od danas odbornici primaju 333,33% veću naknadu nego na početku saziva ove Skupštine. Nejasno je koje su se okolnosti promenile i šta je to drugačije u odnosu na prethodne dve godine, a zbog čega bi se povećale naknade? Može biti da je danas mnogo teže, nego pre, sedeti nekoliko sati i ne javljati se za diskusiju ni po jednoj tački dnevnog reda? Možda su im ruke danas mnogo teže, pa je bilo potrebno dodatno ih motivisati kako bi ih dizali? Teško je razumeti! – rekao je Đorđe Petković aktivista Lokalnog Fronta

Prošle godine su povećane cene komunalnih usluga i to više puta. Kako usluge Parking servisa, tako i Vodovoda. A danas će ovi isti odbornici, gotovo izvesno, povećati cenu usluga JKP Vidrak!

Čestitamo, početak 2018. je pun silnih povećanja. Valjevke i Valjevci će morati dobrano da istresu džepove kako bi ispratili apetite gradskih vlasti.

A šta građani Valjeva dobijaju? Samo jedno i to veliko-NIŠTA!

Što se tiče „Vidraka“, povećanje cene njihovih usluga neće voditi povećanju kvaliteta! Prethodna direktorka je pokazala da pod ulaganjem misli na sopstvenu udobnost. Kupila je novi auto za rad i van radnog vremena. Mada, ako budemo dovoljno maštoviti, možemo da naslutimo razna nepotrebna, izmišljena radna mesta koja će se finansirati ovim povećanjima. Da li je to java ili san, uskoro ćemo i saznati?

Profesionalni dizači ruku su apsolutno ravnodušni prema građanima. Zahvaljujući njima dobili smo nevidljive mostove, brane koje umesto da štite od poplava, poplave izazivaju, malo Šabana za mnogo para i još mnogo, mnogo toga.

Kada će građani zaslužiti bolji život koji im s obećava?

Šta su uradili da vazduh postane čistiji u Valjevu?

Slikali se sa ministrom za životnu sredinu? Stavili maske? Ali njihove maske padaju kada vidimo da su budžetom opredelili 3 miliona dinara za energetsku efikasnost za godinu dana! Šta to može da se uradi i to još energetski efikasno, za 3 miliona?

Grad Valjevo je već neko vreme u stanju ugroženosti, toliko da smo svi zdravstveno ugroženi svake zime, sve više. Moramo da menjamo stvari, da stvorimo uslove  za život našoj deci kako ne bi više bežala odavde.

Priključite nam se! Samo zajedno možemo da se otarasimo ljudi, koji umesto da rešavaju naše probleme, vlast koriste za uhlebljenje svojih žena, ljubavnica, sinova i ćerki, rođaka.

Informativna služba

Lokalni front Valjevo

Related posts

Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu